Nyt tilbehør til dit bryllup på BK-Shoppen

Nye accessories til dit bryllup

Flydende lanterner

Flydende lanterner flyder på vand og giver smukt lys og en fantastisk stemning

BK-Shoppen udvider stadig sit udvalg af nye, lækre og spændende tilbehør til dit bryllup. I dag har vi bl.a. modtaget “Car ribbon”, som bruges til at dekorere vognen til brudekørsel. Det er super snedigt og af god kvalitet. Jeg kan bedst beskrive produktet som pynt til bryllupskørsel, som f.eks. kan sættes fra bilens køler og videre til ruden eller spejlet (Du kender dem helt sikkert fra et andet bryllup eller amerikanske film). Pynt til bilen i hvid og råhvid sælges i ruller á 7 meter. Bryllupsbåndet ligner satinbånd, men er mere plastikagtigt, så det ikke falder sammen, hvis det regner.  Temmelig snedigt, hvis jeg selv skal sige det. Ellers har vi modtaget små “diamanter” til borddekoration i “glas”, rød og sort. Nye sæbebobler til bryllup er der også kommet hjem. De nyeste sæbebobler er udformet som champagneglas og de andre sæbebobler er med små hvide duer. – Og bedst af alt! Vi har fået BRYLLUPKONFETTI! Bryllupsconfetti bruges i stedet for ris og så ligner det blomsterblade! Det er super smart og så ser det bare helt fntastisk ud, når blomsterbladene / bryllupsconfetti daler ned over brudeparret i stedet for de traditionelle ris. Konfetti til bryllup -I love it!!! Jeg kan næsten ikke vente til i morgen, hvor der kommer endnu flere produkter. Bl.a. nye diademer og hårnåle i guld, med perler, krystaller og similisten.

Bryllupsconfetti

Blomsterblade confetti til bryllup – Smart og helt vildt romantisk

Meget mere tilbehør til dit bryllup på BK-Shoppen

Lipsloss fra Lancome

Lipgloss som diamant!

Siden sidst jeg havde tid til at blogge, har vi fået et udvalg af lækre makeupprodukter til bryllup. – Og hvis du er rigtig hurtig, kan du måske når at få fat på én af de lækre lipgloss fra Lancome, som er formet som en diamant! Det er bare SÅ smukke – og jeg skyndte mig selvfølgelig at lægge beslag på én af dem!  Én anden lipgloss, der er værd at stifte bekendskab med er Lip Injection  fra 2faced. Og JO! Det virker, prikker, varmer og strækker! – Men piger – Det er det hele værd!

Himmellys, lysposer og lamper i papir

Også lys til bryllup i form af himmellys, papirlanterner, lysposer og lamper i papir er der kommet mere af. Men for at jeg ikke skal sidde og skrive hele natten, kan det være du bare selv skal besøge BK-Shoppen og se alle de lækre accessories og musthaves, som du kan få til dit bryllup!

Skriv en kommentar