Boudoirfotograf

Boudoir handler om tillid

Langt de fleste kvinder foretrækker en kvindelig fotograf, når der skal laves personlige portrætter til manden eller kæresten. Det kan der være mange rigtig gode grunde til – og mindst lige så mange fordomme om.  Som kvindelig portrætfotograf, oplever jeg at en af fordelene ved at lade sig portrætere, letpåklædt, af en anden kvinde er at der er lidt mindre man behøver at skjule. Det er tilladt at fortælle åbent om sine fordele – og det man gerne vil skjule. Alle kvinder har noget man gerne vil skjule – det ved vi 😉 Og når man taler åbent, har jeg endnu bedre mulighed for at lave billeder, som både manden og kvinden bliver rigtig stolte af og glade for.

Sensuelle billeder er mere end nøgen-hed

I boudoir billeder ønsker man at afspejle kvindens sensualitet – og ikke mindst hendes skønhed. Derfor handler sensuelle billeder ikke bare om at vise så meget som muligt. Jeg ville nærmest sige tvært i mod! For at få et smukt boudoir billede, er makeup og hår en meget vigtig del! Sidder hår og makeup perfekt, kan man nærmest i føre sig hvad somhelst og så ligner man en million! Derfor bistår jeg altid med makeup og styling af hår. Jeg har selv massere af produkter, men opfordrer altid mine kunner til at medbringe så meget som muligt, så stylingen bliver så personlig som muligt.

Den afslappede stemning ses på billeder

Er man ikke afslappet under en boudoirfotografering, vil det tydeligt kunne ses på de færdige billeder. Derfor er det vigtigt at man hele tiden føler sig godt tilpas. Vi starter altid stille og roligt op med at se på det medbragte langeri, kimonoer, tørklæder, sko, eller hvad du ellers har medbragt til optagelsen. Derefter bliver vi enige om hvad der ville virke bedst på billederne. Vi starter et sted og så bevæger vi os langsomt fremad, indtil vi begge er tilfredse med de uredigerede billeder. (Dem ser vi igennem sammen) Billederne redigeres efter dine ønsker.

Redigering af billederne giver et perfekt resultat

Når du er gået, påbegynder jeg redigering af de billeder du har valgt. Først og fremmest har du valgt om billederne skal være sort/hvid, farve, sephia eller en anden stil. Efterfølgende arbejder jeg med din hud. Der kan være ar, strækmærker eller urenheder, som du ønsker at få nedtonet eller fjernet. Sådan skabes det perfekte resultat – hvergang!

Bestil tid til boudoir fotografering

Du er altid velkommen til at kontakte mig på anna@ stjernestudiet.dk

Skriv evt. dit navn og telefon nummer, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Jeg er en del af Stjernestudiet, så hvis du ringer på vores hovednummer, spørger du bare efter Anna


Skriv en kommentar