Test af produkter for BK-Shoppen

Vi tester produkterne for BK-shoppen

BK-Shoppen er Danmarks nye online bryllupsshop, med masser af accessories og musthaves til bryllup og fest. Butikken åbner d. 9. juli kl 9.00, men allerede nu, er der masser af varer og produkter, der skal testes og fotograferes.

Accessories på BK-Shoppen

Alle de lækre accessories er særligt håndplukket i bl.a. England, USA, Europa og i Østen. Nu er alle de nye og spændende accessories begyndt at ankomme. Det betyder at alle produkter igen skal testes og fotograferes, så billederne ligger klar på BK-Shoppen, til den store åbning. Der lægges et stort arbejde i at få testet, fotograferet og beskrevet hvert enkelt produkt, ned til mindste detalje. Da mange af varene er lamper, LED lys, ballonlys mv, skal mange af optagelserne foregå om aftenen. Det giver nemlig det beste billede af den stemning, man får ved de mange nye og hyggelige lysdekorationer, som forhandles til private, via BK-Shoppen.

Test af LEDlys og rispapirlamper

I aftes/nat testede vi LED-lys og rispapirlamper. BK-shoppen har rispapirlamper i 5 forskellige farver og 3 forskellige størrelser. Vi testede lamperne i gå og der er ingen tvivl om at de kan sætte en unik og romantisk stemning, til en hvilken som helst fest eller bryllup. Lamperne var super enkle at samle, og lige så lette at hænge op i træerne. Billederne kan du se på http://www.BK-Shoppen.dk, hvor du også kan købe de smukke rispapirlamper

Strømpebånd, smykker og Champagne

På BK-Shoppen, finder man traditionelle varer som strømpebånd, smykker og champagne. Men der er også nye og anderledes produkter. Find bl.a. Engangshelium og smukke balloner i alverdens farver og balloner med romantisk print. Toastmasterklokker, kagekniv og Rispapirlamper med LEDlys, som kan give en fantastisk stemning ved havebryllup, eller ved indgangsparti til feststedet. Udvalget er stort og kvaliteten er i top.

Flere test og anmeldelser

Du kan se flere produkter og test på BK-Shoppen.dk hvor du bl.a. finder fanen “Tips & Video”, hvor der vil være simple instruktioner af produkternes anvendelse samt ideer og tips til hvor de kan anvendes. Flere anmeldelser kan du finde på www.bryllupskanalen.tv, hvor du også kan finde en masse inspiration til dit kommende bryllup.

Skriv en kommentar